Welkom bij Vakantiewoning Berg en Dal***

Vakantieverblijf Berg en Dal bestaat uit vier afzonderlijke, modern ingerichte appartementen gelegen tussen de Rode- en Zwarteberg, in het bloemendorp Westouter. Hier kunt u genieten van een ontspannend verblijf in het groene Heuvelland. Tot binnenkort!

Troeven van Vakantiewoning Berg & Dal

Naast volledig nieuwe vakantiewoningen hebben we nog véél meer te bieden.

Omgeving

In de streek zijn heel wat fiets- en wandelroutes uitgestippeld om heuvelland op een unieke manier te verkennen. Op 8 km van de vakantiewoning kom je terecht in de hoppestad Poperinge en op 10 km kom je in Ieper. De stad die bekend staat om de tweede wereldoorlog.

Accomodatie

Er zijn 3 woningen van 4 personen en 1 woning van 2 personen. In de woningen bevinden zich een volledig uitgeruste keuken, zithoek met televisie, badkamer, aparte slaapkamer en een terras met uitzicht. Op het terras zelf is er tuinmeubilair voorzien.

Ligging

De vakantiewoning is gelegen in het groene heuvelland tussen de Rode -en de Zwarteberg te Westouter. Bij de vakantiewoning zelf is er parkeergelegenheid voor zowel auto, fiets als moto. Fietsen en moto's kunnen gratis in een garage worden veiliggesteld.

Vakantiewoning

Berg & Dal